Weboldalkészítés

Van valami, amit szívesen megosztana másokkal? Szeretne ehhez egy saját weboldalt, de nem tudja, hogy álljon neki? Ha igen, akkor jó helyen jár. Olyan professzionális weboldalakat készítünk, melyek teljes mértékben illeszkednek a megrendelő elképzeléseihez.

Legyen szó statikus, vagy dinamikus weboldalról, mi elkészítjük Önnek.

Mi az a statikus és a dinamikus weboldal? A statikus oldal információtartalma változatlan, míg egy dinamikus oldalt akár Ön is tud frissíteni, bármiféle programozási tudás nélkül. Ez nagy lehetőség, ha például egy olyan oldalt szeretne, ahová gyakran kell adott esetben friss híreket elhelyezni, vagy bármilyen más információt.

Amennyiben úgy szeretné, vállaljuk weboldalának rendszeres karbantartását is.

Mit kínálunk?

 • Igényes megjelenés
 • Keresőoptimalizált weboldal
 • Regisztrálás keresőkbe
 • Komplett, gyors megvalósítás
 • Ingyenes domaint és tárhelyet az első évben**
 • vagy havi 2000Ft-ért komplett megoldást***

Egyedi igényeknek megfelelően?

 • Dinamikus frissíthetőség
 • Weboldalának hírdetése a google szponzorált hírdetések között
 • Saját .hu .com stb. regisztrálás ügyintézése
 • Webtárhely ügyintézése
 • Online segítségnyújtás

Az árakat minden esetben a megrendelő igényeinek megfelelően alakítjuk. Rendkívül kedvező árakkal dolgozunk. Persze ezt sok helyen lehet olvasni, de lássuk, miért is.

Céges weboldalának komplett elkészítését akár
már 35 000Ft-ért vállaljuk*.

Nem szeretne kezdeti kiadásokat?
Legyen weboldala havi 2000Ft-ért!***

Építőmérnök cégeknek külön kedvezmény!

Legyen weboldala havi 2000Ft-ért! Mi elkészítjük Önnek weboldalát, ami ezen túl Önnek havi 2000Ft-ba kerül csupán***. A feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! Az árak az egyéni igényeknek megfelelően alakulnak, azaz csökkenhetnek is. Töltse ki az árajánlat menüpont alatt található űrlapot, s mi elküldjük Önnek az árajánlatot.

A megrendelés lépései

 

1) Töltse ki az oldal alján található kérdőívet, vagy küldje el E-mailben, hogy milyen weboldalt szeretne. Nem fontos alapvető részleteket leírnia, csupán azt, hogy milyen célt szolgál majd az oldala, mit szeretne megjelentetni az Interneten.

2) A levelére néhány órán belül belül válaszolunk, s elküldjük az árajánlatunkat. Az árajánlatban több alternatívát ajánlunk annak függvényében, hogy ténylegesen mit tud az oldal.

3) Amennyiben az ajánlatunk elnyerte tetszését, személyes találkozó, vagy egy kérdőív segítségével pontosítjuk a weboldal felépítését, kinézetét, menüpontjait stb. 1-2 nap.

4) Ezek után mi elkészítjük a weboldal pontos leírását, kitérve, hogy az egyes menüpontoknak mi a szerepe, hogyan működnek.

5) Miután a weboldal-leírást véglegesítettük, elkezdődik a programozás, ami 1-2 hetet vesz igénybe.

6) Ha elkészült a weboldal, és az teljesítette a weboldal-leírásban megfogalmazott igényeket, felkerül az Internetre.

Összességében elmondható, hogy 1-3 hét alatt elkészül weboldala attól számítva, hogy elküldi első E-mail üzenetét.Árajánlat kérése

Árajánlat kérése esetén kérem írja le, hogy milyen weboldalt szeretne, milyen menüpontokkal, melyik menüpontokat szeretné úgy kialakítani, hogy Ön is tudja frssíteni a későbbiekben, s melyek azok a menüpontok, amelyek nagyrészt változatlanok.

Kérem adja meg nevét:
Kérem adja meg E-mail címét!
Ez különösen fontos, hiszen erre a címre küldük ajánlatunkat
Szeretne az oldalához saját domain nevet? .hu .com stb.
Szeretné webodalát a Google Adwords hálózatán keresztül hírdetni?
Szeretné, ha oldalának tartalmát Ön is bármikor frissíteni tudná?
Kérem írja le, milyen weboldalt szeretne, nagyjából milyen menüpontokat szeretne az oldalon, ezek közül melyeket szeretné dinamikusan frissíteni
 

* Az ár főképp statikus weboldalra vonatkozik, amely kis mennyiségű dinamikus részt tartalmaz.
** A weboldal adminisztrációja az általunk készített adminisztrációs oldalon történik. A tárhelyhez ftp hozzáférés az első évben nem tartozik. Az ajánlat .com domain esetén érvényes.
*** Weboldalának bonyolultságától függően minimum 1 évre kötött szerződés esetén. Az ár tartalmazza a domain és tárhelyköltségeket. A weboldalhoz tartozó domain tulajdonosa a szerződés időtartama alatt cégünk, annak lejárta után, amennyiben a havi díjas opciót a továbbiakban a megrendelő nem kívánja igénybe venni, úgy a domaint az átírási/átregisztrálási költségek mellett 10 000Ft-ért a megrendelő megvásárolhatja. Ez esetben a weboldalt a megrendelő megkapja. A számlázási időszak negyedévenként történik!

holcam.hu © 2006-2023 Minden jog fenntartva