Szolgáltatások

Cégünk az ország egész területén vállalja az alábbi szolgáltatások biztosítását, azonban székhelyünk Tatabányán van, illetve budapesti munkatársaink is rendelkezésre állnak.


Helyi számítógépes hálózat kiépítése

Cégünk vállalja kis-, közép- és nagyvállalatok számítógépes hálózatának kiépítését. Hálózatunk által lehetőség van az összes munkatárs számára hozzáférést biztosítani a helyi hálózathoz, valamint az Internethez. Akár 1Gbit/s helyi adatátviteli sebességgel villámgyorsan érheti el a hálózati erőforrásokat. A közös hálózati meghajtó segítségével az adatok biztonságban vannak, megszűnik a számítógépek közötti másolás igénye, valamint a fájlokhoz akár otthonról is hozzáférhetnek a munkatársak. Ez mikor előnyös? Ha a munkatársa lebetegszik, ezentúl hozzáférhet azokhoz a fájlokhoz, amin ő dolgozott, így a munka nem áll le emiatt. Mindig az aktuális fájlokon dolgozhatnak, hiszen csak egy fájl létezik a közös meghajtón. A folyamatos biztonsági mentéseknek hála nincs többé véletlenül letörölt fájl.

Rendszergazdai feladatok

Vállaljuk a már meglévő, vagy általunk kiépített hálózat üzemeltetését, karbantartását. Felügyeljük a hálózatot, amennyiben szükséges, korlátozzuk az egyes munkatársak hozzáférési jogait a helyi hálózathoz, vagy az Internethez.

Adatmentés

Számítógépeinek tartalmáról, a hálózati meghajtóról folyamatos adatmentés készül. Egy esetleges vírustámadás, vagy figyelmetlenség következtében törölt adatok visszaállítása villámgyorsan történik. Számítógépeinek komplett újratelepítése programokkal együtt kevesebb, mint 20 perc alatt lehetséges.

Számítógép karbantartás

Számítógépeinek tartalmáról, a hálózati meghajtóról folyamatos adatmentés készül. Egy esetleges vírustámadás, vagy figyelmetlenség következtében törölt adatok visszaállítása villámgyorsan történik. Számítógépeinek komplett újratelepítése programokkal együtt kevesebb, mint 20 perc alatt lehetséges.

Igény esetén karban tartjuk számítógépeit szoftveresen. Internetes közegben nagyon fontos, hogy a számítógépeken levő programok, vírusírtók, tűzfalak mindig aktuálisak legyenek. A fenti feladatot cégünk úgy végzi el, hogy Ön ezt észre sem veszi, a munkában nem hátráltatja, miközben számítógépe folyamatosan védve van a vírustámadásoktól, és az egyéb, hálózatok keresztül érkező támadásoktól.

VoIP Internettelefon telepítés

A VoIP telefon a legmodernebb telekommunikációs csatorna. Amennyiben családi házánál cserélné le telefonvonalát, rendkívül jelentős megtakarítást érhet el. Nincs többé havidíj, a másodpercalapú számlázás alapján rengeteget spórolhat. Természetesen kapcsolási díj sincs. A kiépítés akkor térül meg, amennyiben az Ön lakóhelyén az ADSL interneten kívül lehetősége van más Internethozzáférésre (például kábelnet, vagy mikrohullámú Internet).

Céges környezetben a VoIP-al még többet érhet el. Cégén belül teljesen ingyenesen telefonálhat, akár a különböző telephelyek között is. Szintén nincs havidíj, csak másodpercalapú számlázás kapcsolási díj nélkül. Lehetőség van egyedi menürendszer kialakítására is, így amennyiben cégét hívják, egy automata segítségével, a telefon nyomógombjaival juthatnak el a kívánt helyre (IVR hangmenü).

Kérjen árajánlatot emailben!

holcam.hu © 2006-2023 Minden jog fenntartva